Petoro povređenih u četiri udesa u Beogradu

BEOGRAD, 29. januara 2010. (Beta) - Lekari Hitne pomoći zbrinuli su pet osoba povređenih u četiri saobraćajna udesa koja su se tokom noći i rano jutros dogodila u Beogradu, izjavila je portparolka te službe Nada Macura.

U saobraćajnom udesu u Mis Irbijevoj ulici jutros oko četiri časa teško je povređen muškarac star 30 godina, a jedna osoba zadobila je lakše povrede, rekla je Macura agenciji Beta. Prema njenim rečima muškarac sa teškim povredama glave i višestrukim prelomima prebačen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nesreći u 7.10 sati kod Ostružničkog mosta povređena je jedna osoba, a u udesu koji se u dogodio oko pola četiri u Ulici 11. Krajiške divizije pomoć je ukazana jednoj osobi sa povredama glave, navela je Macura.

Na poziv policije u četvrtak uveče Hitna pomoć zbrinula je pešaka koji je zadobio lakše povrede skočnog zgloba i grudnog koša kada ga je udario autobus u Bulevaru despota Stefana. Kako je navela, ekipe su u proteklih 12 sati imale 90 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu, a pored učesnika saobraćajnih udesa zbrinuto je i više povređenih u tučama.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.