fbpx

SIMON OTKRIO STRAŠNU ISTINU: Milicu sam davio i grizao za nos i glavu

Na osnovu sklopljenog sporazuma sa Prvim osnovnim tužilaštvom, sud je doneo presudu zbog koje je Šiklić istog dana morao da napusti Srbiju.

- Od početka zajedničkog života, kad god je došlo do verbalnog konfklikta, stiskao sam je rukama za vrat, za stomak. Zavrtao sam joj kožu na tim mestima i često joj udarao šamare kako bi prestala da govori. Pretio sam da ću je ubiti ako me ostavi ili mi nešto slaže. Pretio sam joj i da ću zaklati njenu porodicu ako me prevari - priznao je, otkriva izvor "Kurira", kako je sve fizički i psihički maltretirao Milicu Dabović.

Naša košarkašica je, kako je sud utvrdio na osnovu priznanja njenog bivšeg nevenčanog supruga, nasilje trpela od jula 2015. do 19. februara ove godine, kada ga je konačno prijavila policiji.

- Tog dana smo se svađali. Ošamario sam je jednom i gurnuo, a onda sam je rukama uhvatio za vrat i stiskao je. Gurao sam je prema trosedu, nadole, ali sam je sve vreme držao za vrat. Kada sam je pustio, udario sam joj još jedan šamar i rekao joj: "Je*aću ti mater" i tad sam izašao iz stana - priznao je Šiklić da je pokušao da zadavi Milicu Dabović.

Međutim, osim ovog incidenta koji se dogodio u Juhorskoj ulici u kom su živeli kao nevenčani supružnici, Šiklić je, kako saznaje Kurir, priznao da je zbog slične situacije policija u njihov stan dolazila i pred kraj prethodne godine.

- U noći između 26. i 27. decembraprošle godine, posle verbalnog konflikta, on ju je udario. Milica je pala na pod i počela je da vrišti, a on je i tada počeo da je davi. Milica je molila i preklinjala da prestane, ali ju je on tada ugrizao za nos i lobanju. Komšije koje su čule buku i galamu pozvale su policiju, ali je ona tada prećutala šta se dogodilo u stanujer joj je Šime zapretio da će da je ubije ako nešto zucne - navodi se u presudi Prvog osnovnog suda od 23. marta, koja je doneta na osnovu Simonovog priznanja.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.