PROŠLOST KOJU POKUŠAVA DA ZABORAVI: Ana Kokić godinama za oca ne želi ni da čuje!

Pevačica je prekinula kontakt sa ocem kada je on napustio njenu majku Branku i ostavio je samu sa dve ćerke - Anom, koja je tada bila tinejdžerka, i njenom sestrom Majom. Spekulisalo se da je njen otac imao probleme sa kockom, ali je Ana u retkom intervjuu u kojem je govorila o ovoj temi priznala da je stavila tačku na taj težak period iz odrastanja.

- Moji su razvedeni i to je to. Nisam u kontaktu s tatom. Ne volim o tome mnogo da pričam. Nisam ni prva ni poslednja osoba čiji su roditelji razvedeni, ni prva ni poslednja kojoj se to dešava. Naučila sam ovako da živim. Ne znam da li mi je sada zbog toga teško. Sada sam neko ko ima svoju porodicu, ko ima decu, pa na to gledam drukčije - ispričala je Ana jednom prilikom za magazin "Puls" i dodala:

- Mnoge stvari koje su me davno mučile, stavila sam sa strane. Sva ta ružna sećanja sam izbrisala jer hoću da budem srećna i raspoložena za svoju decu. Imala sam 15 godina kada su se roditelji razveli. Nismo u kontaktu s tatom i to je to... Kada vam život nešto oduzme, na drugoj strani vam da. Baš zbog toga sam imala veću želju za uspehom, da pokažem koliko mogu. Želela sam da pomognem mami, koja je sama izdržavala porodicu, sestru i mene. To što nismo u kontaktu s tatom, to je druga i duga priča.

Zbog nesuglasica sa ocem Ana nije prisustvovala ni sahrani svoje bake, po kojoj je i dobila ime. Majka njenog oca sahranjena je proteklog vikenda u Beogradu, a pevačica je rešila da obiđe grob posle nekoliko dana.

Izvor: Puls/Blic.rs

Pogledajte još