30. FASHION SELECTION: Revijom Suzane Perić otvara se jubilarni modni spektakl!

rogram se nastavlja 7, 8. i 9. aprila u Belexpocentru, sa proširenim konceptom, koji uz modne revije, podrazumeva i projekcije filmova "Dejvid Bouvi - Neispričana priča", "Majlsova poslednja pesma" i "Noćne priče", kao i koncerte Nena Belana&Fiumensa, Bestbeat i Zemlja gruva.

Jubilej, 30. Fashion Selection, biće obeležen spektakularnom revijom Only XXX Fashion Selection na kojoj će nastupiti najveći broj manekena svih generacija, angažovanih na jednoj modnoj reviji, od manekena koji su obeležili početke modelinga u Jugoslaviji, do najmlađih top modela Selecta, koji će nositi garderobu dizajnera, brendova i modnih kuća koji su u proteklih 15 godina učestvovali na Fashion Selectionu, poput Zvonka Markovića, Verice Rakočević, Irene Grahovac, Bate Spasojevića, Suzane Perić, modnih kuća AMC, St. George, brendova Sportina, Legend...

U Belexpocentru svoje kolekcije predstaviće Beka Zečević, Nemanja Pantelić, Jelena Atanasković, brend Opančareva kći, 20 dizajnera - učesnika konkursa za dizajnere Fashion Selectiona, Original Marines., a modni program zatvoriće Bata Spasojević kolekcijom prikazanom na Brodveju u Njujorku, koju će srpska publika imati priliku da vidi prvi put.

Kompletan program i sve informacije potražite na zvaničnom sajtu www.fashionselection.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.