MALIŠAN ĆE NOSITI NEOBIČNO IME: Kristina Bekvalac nazvaće sina po liku iz popularnog američkog filma

Modna kreatorka (32) već je izabrala veoma neobično ime za sina, kojeg čeka sa suprugom Ivom Martinovićem, sa kojim ima i ćerku Petru. Mališan će se zvati Noa, a Kristina objašnjava značenje ovog imena.

- Petri je ime dao Ivo, što sam s oduševljenjem prihvatila, tako da je dogovor bio da drugom detetu dam ja. Noa je biblijsko ime, ali to nije bilo presudno. Kao devojčica gledala sam jedan ljubavni film koji je na mene ostavio poseban utisak, Dame sigurno znaju za Beležnicu, a glavni lik zove se upravo Noa. Kao svaka devojka, maštala sam da jednog dana doživim takvu ljubav, čistu i večnu. Možda Ivova i moja ljubav neće biti veća od Noine i Eline, ali neka bar po nečemu podseća na njihovu - rekla je Kristina za magazin "Hello!".

Kristina je Ivu dva puta rekla sudbonosno "da". Njih dvoje su se venčali, pa su se razveli, pa onda shvatili da svom braku žele da pruže još jednu šansu. Za sada uživaju u skladnom odnosu, uprkos udaljenosti jer Ivo već dve godine živi u dalekoj Kini.

- Lagala bih kad bih rekla da mi ne nedostaje svakog dana i svakog sekunda. Na sreću, naša razdvojenost je trenutna, i to će se uskoro promeniti. Ivo i ja se često viđamo i suštinski provodimo kvalitetnije vreme nego kada smo živeli zajedno. Ipak, želim da sve bude kao što smo planirali, što znači da ću se sa decom za nekoliko meseci preseliti u Kinu - otkriva Kristina.

Izvor: Blic/Hello!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.