Izbor za naj par obara rekorde

Koliko su fanovi privrženi svojim ljubimcima govori podatak da je posle samo četiri dana od pokretanja akcije „Biramo NAJ par u Srbiji“ poseta na portalu www.utripu.com bila tolika, da je umalo došlo do havarije servera i ugrožavanja portala. Zahvaljujući tehničarima, izbegnuto je najgore, ali od sada posetioci mogu da glasaju sa razmakom od pet minuta između dva glasanja. 


Odziv posetilaca portala o poznatima i aktuelnim dešavanjima u prestonici, premašio je sva očekivanja: od četrnaest ponuđenih estradnih parova brzo su se izdvojila tri: Seka Aleksić i Veljko Pilikić (pevačica i kik bokser), Lepa Brena i Slobodan Živojinović (pevačica i teniser) i Ceca Ražnatović i Vlada Cvetković (pevačica i maneken).

Interesantno da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić (pevačica i fudbaler) plasirali tek na četvrto mesto, sa tri puta manje glasova od prvoplasiranih. Na pristojnom petom mestu konstantno su Milena Dravić i Dragan Nikolić

Ipak, „lopta je okrugla“, što reče Miljan Miljanić, te postoje šanse za velika iznenađenja do kraja glasanja na Dan zaljubljenih, 14. februara u ponoć. 

Ko zna? Možda će drugi parovi glumci, sportisti kao Marko Jarić i Adriana Lima, Novak Đoković i Jelena, Ana Ivanović i Adam Skot... nadvladati pevačice?

Videćemo. 

Glasajte za one koje najviše volite!

N.D. 

Pogledajte još