fbpx

Izbacila je 4 namirnice i izgubila 70 kg: Danas je ponosna vlasnica ovog tela

Uz odgovarajući program vežbanja i plan ishrane koji je isključivao konzumaciju ugljenih hidrata, Kejsi je veoma brzo počela da primećuje promene na svom telu.

Prisećajući se jezivih dana, kada je mučio problem sa gojaznošću, ona otkriva da je prelomni trenutak bio kada je stala na vagu koja je pokazala težinu od 159 kilograma.

Tada se okrenula zdravoj ishrani, a evo kako je ona izgledala...

Transformation Tuesday at the moment I'm not allowed to work out due to fixing up my bursitis even though I snuck in a 4K beach brisk walk yesterday lol... I've come so far and sometimes I need to remind myself just how far.. I still some days look in the mirror and see the me on the left... But no I'm over 170 pounds smaller than her!!!! Bring on my skin surgery!!!!! #myweightlossstory #myweightlossjourney #obesetobeast #workinprogress #hourglass #thickthighssavelives #loseweightfeelgreat #beautybeyondsize #bodypositive #loveyourself #5krunner #healthy #gym #girlswholift #curvygirls #curvesaresexy #musclebuilding #bootybuilding #inspiration #motivation #cleaneating #badass #skinsurgery #looseskin #almostthere #15kilostogo #natural #nosurgery

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

"Promenila sam način ishrane tako što sam izbacila četiri namirnice sa svog jelovnika i ništa više. Bio je to veliki izazov za mene u 33 godini života, jer sam imala mnoge loše navike."

Testenina, hleb, sir i gazirana pića našle su se na zabranjenoj listi namirnica, a nakon nekoliko meseci počela je da primećuje promene na svom telu.
Pored vežbanja, Gemelova ne krije da je redovno i trčala, a najviše joj je u tome pomogla jedna odlična aplikacija na pametnom telefonu.

"Skinula sam aplikaciju 5K Runner koja me je podsticala da budem aktivna, da trčim ili hodam ako sam bila lenja tog dana", priseća se Kejsi.
Danas, Australijanka rado deli savete sa drugima, i redovno na Instagramu objavljuje fotografije na kojima se vidi transformacija, a sve kako bi dala podršku ženama koje vode bitku sa kilogramima.

"Postoji puno ljudi poput mene, želim da im dam do znanja da ima nade", zaključila je ona.

Izvor: B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.