Za subotu, 30. januar 2010. godine

BEOGRAD, 30. januara 2010. (Beta) - Današnji dnevni listovi na naslovnim stranama najviše pažnje posvetili su izvinjenju patrijarha Irineja muslimanima, privrednim i društvenim temama.

ALO - "Preko Gazele na sopstveni rizik", o stanju najprometnijeg mosta u Srbiji. O vezama i imovini osumnjičenih za trgovinu narkoticima list piše pod naslovom "Velika mućka".

BLIC - "Drakulić ostaje bez milion evra", naslov je teksta da Agencija za privatizaciju raskida ugovor s firmom Ist point. "DS traži da ostane pravo na dve fotelje", najava je teksta uz nadnaslov "Gomilanje funkcija u Vojvodini".

VEČERNJE NOVOSTI - "Pucaju svi cenovnici", najveći je naslov o najavljenom poskupljenju struje. "Žalilo se 600 sudija" o žalbama sudija koje nisu ponovo izabrane na te funkcije, Ustavnom sudu Srbije. "Gazela potpuno sigurna", o procenama stručnjaka posle zatvaranja jedne trake na tom mostu.

DANAS - "Nisam imao nameru nikog da povredim", izvinjenje je patrijarha Irineja muslimanima. "Većina Albanaca za veliku Albaniju", naslov je lista o istraživanju stavova građana regiona.

KURIR - List prenosi izjavu osumnjičenog za organizovanje trgovine narkoticima "Šarić: Ja sam nezaposlen". O stanju beogradskog mosta "Za dlaku izbegnuto rušenje mosta 'Gazela'".

POLITIKA - "Gazela ponovo prohodna za dve nedelje", najveći je naslov lista o zatvaranju jedne trake autoputa u Beogradu. "Evropa odmrzava sporazum od ponedeljka", naslov je teksta o sporazumu Srbija-EU.

PRES - "Gazela pukla na tri mesta" piše list povodom zatvaranja jedne trake autoputa preko Gazele. "Šarić traži otpust iz Srbije", o osumnjičenom za organizovanje prodaje droge. Pod naslovom "Lančani sudar 86 automobila" list piše o posledicama nepažnje vozača, guste magle i klizavog kolovoza.

Pogledajte još