Ambasada Crne Gore otvara prvi "Food Planet" u četvrtak u Novom Sadu!

"Food Planet" će u četvrtak, 27. aprila, otvoriti ambasada Crne Gore.

Program otvaranja:

17.00
- Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada
- Branislav Mićunović, ambasador Crne Gore u Srbiji
- Miodrag Kankaraš, generalni konzul Crne Gore

17.15
- Nastup crnogorske pevačice Dušanke Belade
- Folklorni nastup
- Promocija pozorišne predstave "Tri sorele" koju izvode glumci Centra za kulturu "Tivat", predstava je isto veče 27.04. od 20h u Pozorištu mladih u Novom Sadu

Svakog dana Novosađanima i gostima glavnom grada Vojvodine predstaviće se se druga ambasada i privredna komora te zemlje sa svojim članicama. Imaćemo prilike da probamo specijalitete 30 različitih nacionalnih kuhinja, upoznamo kulturnu baštinu te zemlje kao i da uživamo u njenoj tradicionalnoj i savremenoj muzici.

Takođe, Novosađani i posetioci grada imaće prilike da uživaju u specijalitetima koje će za njih svakog dana praviti kuvari najboljih novosadskih i beogradskih restorana.

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata, ovogodišnji je pokrovitelj manifestacije Food Planet. U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Kako će izgledati prvi "Food Planet" pogledajte u videu, a sve informacije pratite i na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.color.rs/foodplanet2017:

Festival nacionalnih kuhinja "Food Planet", nakon veoma uspešnih "Novosadskog Winter Festa" i "Festivala ljubavi" na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada.

Pogledajte još