Za putovanja koja ostavljaju bez reči

Ipak, koliko god da je planiranje godišnjeg odmora zabavna aktivnost, sa sobom nosi značajne izdatke, posebno za porodice. Zato je jako važno pažljivo i dobro isplanirati troškove, u čemu će vam umnogome pomoći činjenica da Banca Intesa kreditnim karticama možete da platite turističke aranžmane na do 12 rata, bez kamate u preko 170 turističkih agencija.

Pored uplate samih aranžmana, pozamašni su troškovi i pripreme za putovanje - kupovina odgovarajuće garderobe i kozmetike, kao i troškovi na samoj destinaciji. To su sve situacije u kojima ćete biti srećni što je uz vas omiljena kreditna kartica - bilo da odaberete Mastercard, American Express ili Visa, možete ih koristiti u zemlji i inostranstvu, kao i da plaćate na rate bez kamate na više od 6.000 prodajnih mesta u zemlji, a do kraja godine vas očekuju popusti i do 25 odsto, u brojnim prodajnim objektima partnera u zemlji.

Kako biste se osećali bezbedno, na kojoj god da ste destinaciji, uz Mastercard Gold i Visa Gold kreditne karticena poklon dobijate putno zdravstveno osiguranjena području Evrope, a uz American Express Gold i American Express Green kreditnekartice putno zdravstveno osiguranja za ceo svet.

Dodatno, sve kreditne kartice Banca Intesa možete koristiti širom sveta, u restoranima, hotelima, spa centrima i rent-a-kar agencijama. Ostalo je još da spakujete kofere i da se uputite ka omiljenoj destinaciji u kojoj je dopušteno samo uživanje – ka vašem svetu mogućeg.

Buon viaggio!

Pogledajte još