I ZALJUBLJENA DO UŠIJU! Dara Bubamara: Srećna sam, ispunjena i zadovoljna žena!

On je priznaal da je u njega zaljubljena do ušiju. Bubamara kaže da joj veza s košarkašem Duškom Bunićem izuzetno prija, ali da se s njim nikad neće pojaviti u javnosti zbog sina i bivšeg muža.

Pevačica je sedam meseci u vezi sa sportistom koji igra u Sloveniji, gde ga ona često posećuje. Bubamara ističe da je uz njega pronašla sreću nakon razvoda od supruga Milana Kesića.

- Ljubav je zaslužna za moj osmeh. Srećna sam, ispunjena i zadovoljna žena. Eto, to želim da kažem i neka sad svi lepo to prime k znanju. Voljena sam žena! Da li svog partnera treba da dovedem na Terazije da to zajedno objavimo? Da, on mene voli i da, ja njega volim. Zaljubljena sam i nema ništa lepše od toga. Eto, priznala sam i neka me sad svi ostave na miru - rekla je u jednom dahu Dara.

Ona kaže da se s dečkom nikad neće pojaviti u javnosti.

- To sam čvrsto odlučila. Ni na jedan događaj nećemo doći zajedno. Ne želim dušebrižnicima da dam povoda da posle pričaju sve i svašta. Ali ne samo zbog toga. Meni je moje dete najvažnije na svetu. Njegovog tatu Milana izuzetno cenim i poštujem. Ostali smo u odličnim odnosima. Zbog njih dvojice ne želim da dečka pokazujem javno. Svesna sam da su sve oči uprte u mene i da me ljudi slikaju gde god me vide na ulici, tako da se nas dvoje viđamo na sigurnom mestu - zaključuje kroz osmeh Bubamara.

Dara priznaje da i u njenoj vezi nekad zaškripi.

- Kao i svi parovi, i nas dvoje se nekad malo posvađamo, ali to ne znači da smo raskinuli. Pa nismo deca. Ozbiljni smo ljudi, oboje imamo karijere, radimo i naše svađice idu u rok službe. Sve je to normalno i nema potrebe da se polemiše o krahu naše veze - kaže Bubamara.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.