fbpx

ANA NAKON POTRESNOG STATUSA: Nisam dobro, teško se nosim sa pritiskom!

Ana Sofrenović je na Fejsbuk profil objavila status koji je mnoge uznemirio, a uputila ga je ćerkama Ivi (19) i Leni (13). Iz teksta koji je brzo povukla sa Fejsbuka moglo se zaključiti da glumica ima veliki problem, da je pred iskušenjima, da je tužna, ali ipak odlučna da ide dalje... Pozvali smo je da bismo saznali zašto je napisala takav krajnje dramatičan status:

- Nisam dobro... To nije pitanje jedne osobe, ima i moje krivice i nepromišljenih poteza. Tu je i pritisak pod kojim mi je teže da se nosim. Ne upirem prst ni u koga posebno. To je i splet okolnosti, mnogo je široko. Mislim da će se napraviti još gora situacija. Sve je pomešano, ni tada nije depresija nastala sama od sebe. Teške su i posledice, svako se sa sobom nosi. Kada popusti pritisak, problem je manji, kada se pojača, gore je. Ne mogu da prežalim što sam taj status postavila, a sada nema nazad - kaže nam glumica.

Na konstataciju da je nedavno izjavila da je uprkos problemima veliki oslonac ćerkama, kaže:

- Izgleda da više nisam. Trudila sam se da budem oslonac koliko god mi je situacija dozvoljavala, ali očigledno sada nisam. I ja pokušavam da shvatim šta se sada dešava. Ljudi nisu definisani da sve znaju. I ja prolazim kroz razne faze, ali moja namera je da se to reši. Ne kažem da biram najbolja sredstva, čak mislim da se pokopavam. Rastrzana sam na mnogo strana. Ja ne mislim da sam jedina i da je meni najteže. Ovo je samo komplikovana situacija koju pokušavam da rešim.

A u kakvom je sada zdravstvenom stanju, kaže:

- Koliko može da se bude zdrav u ovoj situaciji?! Stres čini svoje.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.