UNICEF-ov humanitarni SMS broj za srećnije detinjstvo

UNICEF poziva sve građane da se, slanjem SMS-a na humanitarni broj 9656 za samo 100 ili 200 dinara mesečno, uključe u aktuelnu kampanju prikupljanja redovnih mesečnih sredstava za pomoć i podršku programima koje UNICEF sprovodi u Srbiji.

Naši redovni donatori, zajedno sa nama, učestvuju u stvaranju boljeg života za decu u Srbiji. Programi koje sprovodimo su sveobuhvatna rešenja za decu i njihove porodice. Mi smo tu da pomognemo pre rođenja, tokom detinjstva do odrastanja, i tako do sledeće generacije dece. Znamo da su mnogi nastavnici, radnici, lekari, umetnici, službenici, kao deca dobili podršku kroz programe koje smo sprovodili u zemlji. Mnogi od tih plemenitih ljudi danas pomažu svojim mesečnim donacijama“, izjavio je Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji.

Redovne mesečne donacije putem SMS-a omogućila su sva tri mobilna operatera u Srbiji - Telenor, MTS i VIP, a uz podršku Algotech kompanije. Građanima je omogućeno da podrže zdravije i srećnije odrastanje svakog deteta, optimalan razvoj u ranom detinjstvu, kvalitetno i inkluzivno obrazovanje, odgovarajuću socijalnu zaštitu, kao i socijalno uključivanje marginalizovane dece i adolescenata.

UNICEF u Srbiji, i širom sveta, finansira se isključivo iz dobrovoljnih priloga pojedinaca, država i vlada, fondacija i kompanija.

Pozivamo vas da sledeća poruka koju pošaljete ima posebnu i trajnu vrednost! Pošaljite poruku 100 ili 200 na broj 9656 i kroz redovne mesečne donacije pokažite svoje opredeljenje za stvaranje boljeg sveta za decu. Usluga je dostupna korisnicima Telenor, MTS i VIP mreža.

Pogledajte još