OPET SPORTISTA: Nataša Bekvalac otpočela romansu sa košarkašem! (FOTO)

Tridesetšestogodišnja pevačica u vezi je s Lukom Lazukićem (35), bivšim košarkašem i biznismenom.

Pop zvezda je maltene odmah nakon rastanka od Ljube Jovanovića, s kojim je dve godine bila u braku, uplovila u romansu s markantnim Lazukićem.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Upoznali su se u njegovom restoranu u Novom Beogradu. Privlačnost između njih bila je očigledna, rezultirala je dogovorom o izlasku na večeru već sutradan. Luka nam je odmah rekao da će Nataša biti njegova i tako je i bilo - kaže izvor blizak bivšem košarkašu.

Navodno, Bekvalčeva je upravo zbog njega i ubrzala potpisivanje papira za razvod, pa su se ona i Ljuba Jovanović zvanično razveli nepunih mesec dana od podnošenja zahteva za okončanje braka. Čim je postala slobodna žena, Nataša je počela da se pojavljuje s novim dečkom.

- Nata je s Lukom došla na proslavu rođenja malog Noe, sina njene sestre Kristine. Tada ga je upoznala s porodicom i prijateljima i predstavila ga kao novog dečka - tvrdi izvor "Kurira".

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su u petak 28. aprila viđeni na beogradskom aerodromu, i navodno, vratili su se s kraćeg zajedničkog odmora.

Luka Lazukić rođen je u avgustu 1981. godine. Bio je oženjen i ima jedno dete. Dugo se bavio košarkom, a najveći sportski uspeh je zlato na EP 1997. s kadetskom reprezentacijom.
Važi za jednog od najboljih beogradskih frajera i obožava motore. Uspešan je preduzetnik, vlasnik je kompanije koja se bavi savremenim tehnologijama i suvlasnik poznatog lanca restorana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.