POTRESNA SLIKA! Bogoljub Karić se i na društvenim mrežama oprostio od brata Sretena (FOTO)

Najstariji od četvorice braće Karić bio je "glava porodice" i uzor Zoranu, Dragomiru i Bogoljubu, kao i njihovoj deci i unucima.

Brojni članovi familije Karić na društvenim mrežama uputili su poslednji pozdrav svom rođaku, a sinoć se na Instagramu oglasio i Bogoljub, najmlađi Sretenov brat.

- Dragi moj brate, neizmerna je moja tuga danas! Reke suza, neopisiv bol u duši i srcu, ne pomažu... Ništa više neće biti isto!!! Ti si bio temelj i krov naše velike porodice oduvek, a posebno od kada nas je otac Janićije napustio... Voleo si nas svim srcem, okupljao i dočekivao sa radošću i osmehom. Uvek si u svemu bio najbolji! Imao si najveće srce i beskrajnu ljubav za sve nas... A mi smo ti uzvraćali... Mara, naša deca, unuci i ja... Voleli smo te i poštovali duboko i iskreno, a ti si to zaslužio svojom ljudskom veličinom i dobrotom! Uvek ćemo pamtiti tvoje milo lice, osmeh i blagi pogled kojim si nas dočekivao i sve naše dane koje smo proveli zajedno u slozi i ljubavi... Imali smo sreću da, u onoj nesreći koju su nam zli ljudi naneli, budemo zajedno sa tobom, Slavicom i vašom decom svih ovih godina!!! Nikada nećemo zaboraviti te dane druženja, sreće, radosti, slavlja, smeha, skoro svakog vikenda u besedki na staroj daći... Koliko smo se šalili, smejali, pevali, evocirali uspomene... Istina je da Bog sebi uzima najbolje duše... TI SI, SRETO NAŠ, BIO NAJBOLJI ČOVEK NA SVETU!!! TAKAV ĆEŠ ZAUVEK ŽIVETI SA NAMA, U NAŠIM SRCIMA!!! Ponosan sam na tebe, voljeni moj brate! VEČNAJA PAMJAT! Voli te tvoj brat Bogi! - napisao je Bogoljub na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pored poslednje zajedničke fotografije na kojoj su braća i njihova sestra Olivera pozirali kraj Sretenovog kreveta.

Autor: Nadlanu.com

Pogledajte još