PRVI BREDOV INTERVJU NAKON RAZVODA: Ja sam emotivno retardiran i kriv za sve!

U dugačkom intervjuu za časopis GQ, Pit je krenuo od detinjstva, religioznog oca, odrastanja u Springfildu, karijeri... I onda došao do suštine. Intervju je vođen u vili koju Pit poseduje od 1994. godine i kojoj se uvek vraća, u Holivud Hilsu. Tamo živi sa buldogom Žakom i pije čajeve dok vaja.

Na pitanje novinara da li bi bio na istom mestu da se nije desilo poslednjih šest meseci, otkako se rastao od Anđeline i ušao u borbu za starateljstvo, Pit kaže:

- Mislim da bi me sve stiglo, kad tad. Ovo nije kriza srednjih godina. Nju doživljavam kao strah od starosti i strah od smrti koji se razbija kupovinom Lambordžinija. Oni mi ne izgledaju mi loše u poslednje vreme (smeh). Ja vozim Ford GT

- Sećam se nekoliko puta kada sam bio tako umoran od sebe. Ovo je taj trenutak, samo ogroman. Ali, to je dobra polazna tačka za promenu. I proprilično sam zahvalan na tome. Ne sećam se trenutka posle koledža da nisam bio na nečemu. Alkohol, ili pušenje trave... Tako sam bežao od osećanja. Ali, prestao sam sa svime kada sam zasnovao porodicu. Osim sa alkoholom. Do prošle godine se nisam suočio sa tim, pio sam previše. Pola godine sam čist. Mogao sam da pijem sa Rusom i Rus bi završio ispod stola. Bio sam profi. Bio sam dobar. Ali sad sam samo na čaju i sokićima.Što se dece tiče, ona su mu trenutno prioritet:

- Porodica mi je na prvom mestu. Deca su tako delikatna. Ona sve upijaju. Moraju da se drže za ruku i da im se sve objašnjava. Oni sve čuju. Kada sam opterećen poslom, ja ih ne čujem. Moram da popravim to, moram da budem bolji.

Pit nastavlja:

- Lično sam jako retardiran što se tiče emocija i prihvatanja istih. Mnogo sam bolji u prikrivanju. Odrastao sam uz strogog oca koji je mislio da sve zna i koji je odrastao u ratničkom mentatlitetu i stekao sam utisak da otac mora da bude super jak, umesto da razume sebe i svoje mane, i da mora da ih prihvati. Ta spoznaja me je zavalila pesnicom u facu kada smo se razveli. Mora da bude više od toga. Treba mi još. Trebaju mi još. Moram da im pokažem, moram da ih naučim.O Anđelini još uvek govori kao o svojoj supruzi i partnerki. Kaže da zajedno rade na tome da na sudu ne bude ružnih scena kada se bude odlučivalo o starteljstvu:

- Ja to odbijam. Srećom moja partnerka se slaže. Naš fokus je da svi iz ovoga izadjemo jači i bolji ljudi. Ja je ne mrzim. Mržnja je u ovim prilikama toliko često korišćena i viđenja borba za uništenje partnera, ali je u stvari gubljenje vremena.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.