OPERISAN SUPRUG DRAGANE MIRKOVIĆ: Njena poruka je emotivna i snažna!

"Presrećna sam što sa vama možemo da podelimo lepe vesti da je Tonijeva operacija protekla u najboljem redu.

Ogromnu zahvalnost dugujemo timu vrhunskih stručnjaka koji je brinuo o Toniju od prvog dana. Zahvaljujući njihovom znanju i brizi on se oseća odlično a oporavak ide i bolje nego što se očekivalo, tako da će uskoro doći kući gde ga čeka period mirovanja do potpunog ozdravljenja.

Takođe, želimo da se zahvalimo članovima porodice i prijateljima i kolegama koji su nam dali podršku i ljubav i učinili nam tako lakšim period koji je već polako iza nas.

Iskoristila bih ovu priliku i da se zahvalim svima vama koji me volite i koji ste mi sve vreme slali nebrojene poruke sa lepim željama i podrškom. Ako je čovek bogat onoliko koliko ima ljudi koji mu žele dobro, onda ste još jednom učinili da se osećam kao najbogatija žena na svetu. Pozitivna energija koju ste mi slali dala nam je svima dodatnu snagu i na tome sam vam neizmerno zahvalna i odužiću se u godinama koje su pred nama onako kako najbolje umem – pesmom.

Vidimo se već 12. maja u hali “Mejdan“ u Tuzli a uskoro se družimo i na drugim koncertima”, objavila je Dragana Mirković, prenosi "Skandal".

Izvor: blic.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.