DA LI SE SEĆATE NAJKONTROVERZNIJE LIČNOSTI ESTRADE? Evo kako izgleda i šta danas radi Karamela!

Karamela je devedetih godina i tokom prošle decenije do suza zasmejavao gledaoce kraj malih ekrana svojim imitacijama, ali nekoliko godina unazad njegov poziv je voditeljstvo i istraživačko novinarstvo. Kao što je devedesetih napravio malu revoluciju oblačeći se u krpice pevačica i takav prerušen vrckao ped kamerama i po klubovima širom djaspore, tako je i pre nekoliko godina prvi na ovim prostorima pokrenuo emisiju koja se bavi hvatanjem preljubnika - simboličnog naziva "Preljubnici".

Iako je sam priznao da emisija nije bazirana na realnim događajima, ovaj projekat je bio veoma uspešan i beležio je visoke rejtinge kako u Srbiji, tako i u Bosni. Međutim, kada je Goran shvatio da može da istražuje realne događaje pod velom tajne on je pokrenuo novu emisiju "Tragovi istine" koja je bazirana na istinitim slučajevima.

- Tražimo jako zanimljive slučajeve koji su se desili. Ne volim da radim crnu hroniku. To mi je nekako standardno - rekao je Karamela nedavno u jednoj emisiji.

#DESTINACIJA ???

Објава коју дели Goran Stojicević (@gorankaramela) дана

Ukoliko se osvrnemo na fotografije koje ovih dana kači nas svoj Instagram nalog Karamela je izuzetno posvećen novom TV projektu, te neprestano obilazi razna mesta širom regiona u potrazi za novim zanimljivim pričama. Takođe, na njegovom licu vidi se sjaj, sreća i entuzijazam zbog novim poslovnih izazova, što nam kazuje da se poznati voditelj dobro oseća danas, nakon što je prošle godine u oktobru preživeo infarkt.

- To se dogodilo u petak, a ja sam jedva čekao ponedeljak da mi snime srce, da vide da li je veliko oštećenje i to mi je jedino bilo bitno. Ugradili su dva stenta, kad su videli da je prva arterija najveća oštećena 90% i zapušena, oni su svi ovde pali. Mogao sam da zaista ostanem invalid, imao sam sreće. Uplašio sam se, suze su mi krenule. Kad shvatiš da ne znaš da li ćeš da živiš, da li će da te ne bude više... Onda shvatiš da imaš dete koje ima 10 godina - objasnio je tada Karamela.

Izvor: pulsonline

Pogledajte još