ISTINA JE, SREĆNI SMO: Teodosić prekršio svoje principe i progovorio o svadbi sa Jelisavetom!

On je u intervjuu agenciji Beta rekao da svadbu planiraju za leto.

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života - rekao je naš košarkaš i dodao:

- Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići.

Kako je za "Blic" otkrio izvor blizak paru, Miloš i Jelisaveta odlučili su da svoju vezu krunišu brakom na leto, pre nego što bude bilo Evropsko prvenstvo u košarci, koje se organizuje u septembru.

- Još razmatraju da li da prave veliku ili malu svadbu, ali svakako ne bi voleli da privuku pažnju i biće upriličeno daleko od javnosti, u Srbiji. Moguće je da će Teodosićev kum biti neko od drugara iz detinjstva, iz njegovog rodnog Valjeva - otkriva izvor blizak paru, a svadba će biti upriličena u jednom elitnom restoranu na Senjaku.

Izvor: Beta/Blic

Pogledajte još