PREPORUKA ZA DANAS: Milan Maglov - serija, vino, restoran, album, predstava

Milan, osim što samostalno radi za klijente, bavi se još i edukacijom na temu promocije biznisa na društvenim mrežama. Zanimljivo je i to da, dok je radio za jednu marketinšku agenciju, tadašnji šef mu je rekao da nije dovoljno kreativan za vođenje stranice na Facebook-u pa je Milan napravio čuvenu stranicu Dnevna doza kreativnosti koja danas broji preko 240.000 fanova.

O svojim preporukama za vas danas govori za naš portal.

Foto: Promo/NETFLIX
SERIJA 13 REASONS WHY

Retko gledam serije, ali nedavno sam odgledao 13 epizoda za dva dana. Serija 13 razloga zašto govori o devojci koja je izvršila samoubistvo, a za sobom ostavila 13 audio kaseta koje su namenjene ljudima zbog kojih je počinila samoubistvo. Ne samo da je serija zanimljiva već je meni lično zanimljiv i njihov nastup na društvenim mrežama i koliko je brzo ta serija postigla ogroman uspeh i učinila glavne likove veoma popularnim širom sveta.

www.netflix.com

Foto: Promo/Vinarija Aleksandrović
BELO VINO VINARIJE ALEKSANDROVIĆ

U poslednjih nekoliko godina probao sam mnoga vina u potrazi sa savršenim ukusom. Volim bela vina i jedno koje bih preporučio je belo vino vinarije Aleksandrović. Imao sam priliku čak i da posetim ovu vinariju i bilo je to sjajno iskustvo. Volim kada domaće kompanije ozbiljno rade svoj posao i pružaju kvalitet.

www.vinarijaaleksandrovic.rs

Foto: Promo/Marenda
RESTORAN "MARENDA"

Ja jako volim da otkrivan nova mesta. Uživam u lepom enterijeru i dobroj hrani. U poslednje vreme volim da odem u restoran Marenda na Vračaru. Imaju sjajnog kuvara, opušteni su, ljubazni i nepretenciozni. A to što su moji klijenti samo je još jedan od razloga zašto su mi trenutni favoriti.

www.facebook.com/marenda.belgrade

Foto: Promo/Beogradsko dramsko pozorište
PREDSTAVA "SVIRAJ TO PONOVO, SEM"

Ovo je jedna od onih predstava koje bih mogao da gledam više puta. Marko Živić briljira u njoj. Humoristična je, spontana i zarazna. Ja sam se toliko glasno smejao da su se ljudi smejali i meni i predstavi u isto vreme.

www.bdp.rs

Foto: Promo
MUZIČKI ALBUM "DALJINE"

Verovatno pre nekoliko godina nikada ne bih preporučio ovaj album, ali sada mi veoma prija. Mislim da godine čine svoje. Mene je pre svega osvojila pesma "Kese, etikete", a potom i ostale pesme sa albuma "Daljina" Bojane Vunturišević. Volim što se Bojana usudila da objavi album koji je drugačiji, dopadaju mi se tekstovi i ceo vizuelni identitet koji prati album.

Autor: Nina Dotlić

Pogledajte još