NEIZMERNO SREĆAN: Željko Joksimović progovorio o blizancima koje očekuje sa suprugom Jovanom

Iako nije želeo da otkriva previše detalja s obzirom na to da je poznat i po tome što ne voli da priča o svom privatnom životu, ali i da je žurio na nastup kojim je otvorio jedan beogradski splav te večeri, popularni pevač i kompozitor ipak nije mogao da sakrije koliko je ponosan na činjenicu da će još jednom postati otac, i to dvoje dece.

Kako to mislite čestitate mi prinovu? To je jednina? Nije jedno dete, nego su deca. Naravno, radujemo se i neizmerno smo srećni – rekao je kroz osmeh Željko Joksimović i time po prvi put potvrdio vest da njegova supruga i poznata voditeljka Jovana nosi blizance.

Kako je Jovana već u petom mesecu trudnoće, niko i nije očekivao da će se i ona pojaviti na ovom Željkovom nastupu, posebno jer je već bila prošla ponoć, a čak su i za njega, kako kaže, ovo prilično sitni sati.

Kako da vam kažem, i za mene je ovo kasno. Ja u ovo vreme već spavam. Ali razbudiću se. Uzeću kiselu vodu sa puno leda – bio je raspoložen za šalu Željko i dodao:

Kasno mi je zaista. Ja inače već duže vreme ne nastupam ovako kasno. Leti da, ali ovako u prolećnom periodu, u ovo vreme ja već spavam, tako da, eto, nemojte mi zameriti što možda malo i izgledam pospano – objasnio je novinarima.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.