ZVEZDA GRANDA SA POGREŠNOM PESMOM: Cobe se zbog ovoga povukao, a evo kako danas izgleda!

U ovoj sezoni pobedu je odneo Subotičanin Dušan Svilar, a publiku osvojili i pevači poput Nemanja Stevanovića i Slobodan Batjarević Cobe.

Cobe je upamćen kao simpatičan momak, čiste duše koji je osim dobrg glasa, pokazao i da je dobar i pažljiv prema svojoj porodici. Cobe uživa u ljubavi sa suprugom Anom s kojom ima dvoje dece Slađanu i Nebojšu.

Posle završetka treće sezone, Cobe je snimio pesmu „Karmin od vanile“ koja je postala veliki hit, ali pesma koju je za njega napisao Dragan Kojić Keba “Gel, gel kupujem” donela mu je tolike probleme da je razmišljao da zaubvek napusti estradu.

Posle “Farme 3” sam dobio pesmu koju je za mene napisao Dragan Kojić Keba, koji me je inače od svih starijih kolega i najviše podržavao. On je hteo da mi učini i ne sluteći da će pema “Gel, gel kupujem” doživeti neuspeh. Toliko sam negativnih komentara dobio na Jutjubu, toliko sam se razočarao, i sve sam to primio previše k srcu. To je bio jedan od razloga nepojavljivanja u medijima, ali sam nastavio sa svadbama i tezgama. Čekao sam da se ta prašina oko te pesme slegne, da se zaboravi – rekao je Cobe nedavno.

Izvor: pulsonline

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.