KONCERT KOJI SE DUGO ČEKAO: Dženan Lončarević 27. maja na Tašmajdanu!

Pevač čiji su hitovi odavno osvojili srca publike, posle pet godina održaće koncert u prestonici Srbiji. U samom centru Beograda, na stadionu Tašmajdan, publika će imati priliku da uživo čuje neke od najvećih hitova domaće muzike kao što su "Nikome ni reč", "Cvete beli", "Loša", "Putnička", "Veruj bratu svome", „Dao sam ti srce“ i brojne druge numere sa pet uspešnih albuma, koje je poznati pevač objavio do sada.

- Koncert u Beogradu je kruna moje dosadašnje karijere, pa se zato za njega pripremam sa posebnom pažnjom. Publika je navikla da se na mojim nastupima uvek dobro provede i čuje pesme koje voli, a tako će biti i ovoga puta uz mnogobrojna iznenađenja. Jedva čekam 27. maj! - poručuje Dženan Lončarević.

Njegov aktuelni album "Dva su koraka" jedan je od najprodavanijih u regionu, a singl "Laku noć" objavljen početkom 2017. godine obara sve rekorde slušanosti širom regiona. Kada je početkom godine najavio da je u planu veliki koncert u Beogradu, fanovi su sa velikim nestrpljenjem čekali datum njegovog održavanja, pa je veliko interesovanje za kupovinu karata za koncert na Tašmajdana sasvim opravdano.

Ulaznice za koncert Dženana Lončarevića na Tašmajdanu mogu sepronaći na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.