PREPORUKA ZA DANAS: Iva Štrljić – predstava, film, serija, restoran, knjiga

Prvu profesionalnu ulogu ostvarila je u prvoj srpskoj telenoveli “Jelena”, nakon čega je usledio čitav niz uloga u raznim serijama, među kojima je i uloga pevačice Cicke u seriji “Folk” za koju je dobila nagradu na festivalu televizijskih serija Fedis.

Pored toga, Iva je igrala i u brojnim pozorišnim predstavama, filmovima, snimila je veliki broj radio-drama i reklama, ostvarila se kao voditeljka, ali i spisateljica. Njena prva knjiga “Nemaš pojma koliko te volim” ostvarila je veliki uspeh, a potom su usledili i naslovi “Znam da misliš na mene” i “Voleti u Beogradu”.

Danas za naš portal ova nadasve talentovana i harizmatična dama preporučuje 5 stvari koje ne smete propustiti:

Predstava - “Mamma Mia”

Ako volite Abbu onda ćete sigurno voleti i ovu predstavu Pozorišta na Terazijama. Posebno je sa zadovoljstvom preporučujem onima koji žele nešto da ih razgali, da im popravi raspoloženje... ona je idealan medikament baš za takav trenutak.

Rado preporučujem i predstavu "Od A do Da" jednu vrtoglavu komediju o muško-ženskim odnosima u Kultu.

Film - "Ustvari ljubav"

To je film koji sa zadovoljstvom gledam iznova i iznova, ne možete ga sada naći u bioskopima pošto je stariji ali uvek je tu mogućnost da ga pogledate... Možda malo višeodgovara zimskim danima, ali valja srce i tokom proleća ugrejati...

Serija - "Kako sam upoznao vašu majku"

Primetila sam da kada god naiđem na ovu seriju zadržim se na njoj... Ako mi se spava uz nju ne mogu da zaspim, što je svakako dobar znak.

Restoran - većina restorana u Beton hali

Volim sva mesta na tom potezu uz reku i kada god mogu da biram lokal u koji ću otići, obično odaberem ovu relaciju, posebno sada kada su tu topliji dani. Neki su mi moždaviše za ručak i dnevni period dok neki više odgovaraju za večeru i noćni provod.

Knjiga - “Voleti u Beogradu” i "Trkači na duge pruge"

Ko voli Beograd i ko voli u Beogradu voleće i moju novu knjigu, zbirku priča o ljubavi i Beogradu "Voleti u Beogradu". Od knjiga koje su na mene u poslednje vreme ostavile jak utisak jeste roman "Trkači na duge pruge" Maje Trifunovic zbog toga što nas tera da shvatimo važnost razumevanja i prijateljstva.

Autor: Ivana Karanović

Pogledajte još