NJIHOVA ĆERKA JE BOŽJI DAR: Marko i Marija postali roditelji pre 3 meseca, a tek sad otkrili!

Popularni pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija, pre tri meseca su postali roditelji. Ipak, malo ko je znao za ovu vest. Ponosni roditelji malene Dorotee su krili od javnosti zbog komplikacija koje su se dogodile. Njihova ćerkica, konačno je juče izašla iz bolnice, a Marija se emotivnom porukom na Instagramu obratila pratiocima.
“ Da sam mogla pre nego što si se rodila da odem u raj I vidim sve prelepe duše koje tek treba da se rode, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao da će od ove duše srce krvariti, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao da ću zbog ove duše plakati toliko da ću napuniti celu jednu reku, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao, da sve što mislim da je normalno, drastično će se promeniti sa ovom dušom, opet bih izabrala tebe. Iako bih te ja opet izabrala, znam da je Bog izabrao mene za tebe. Dobrodošla anđele mali”, napisala je ona uz prvu fotografiju svoje ćerkice.

Marko je gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, otkrio celu istinu.
"Plod se zaglavio u desnom jajovodu, odstranjen joj je desni jajovod. I Dorotea u prevodu znači Božji dar", rekao je pevač,a potom izvadio šampanjac kako bi nazdravio sa ostalim gostima za rođenje ćerke.

Marko je na svoj Instagram objavio i fotografiju svoje supruge i ćerkice.

"izgleda da rode stvarno donose decu. Šokantno", napisao je on pored slike na kojoj Marija izgleda savršeno.
Autor: nadlanu.com/D.R.

Pogledajte još