ŽIVITE PO SVOJIM PRAVILIMA - SREĆNIJE, ZDRAVIJE, FATALNIJE: Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna

One su osmislile manifestaciju "Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna" koja je imala veliki uspeh tokom novogodišnjih praznika, a ovog proleća će sa svojim prijateljima pevačima, glumcima, novinarima, modnim kreatorima, lekarima, pedagozima, plesačima i sportistima, na platou ispred Tržnog centra Ušće pokazati šta sve njihov život čini smislenijim, lakšim, boljim i lepšim.

Tema programa koji će se dešavati na bini na platou ispred tržnog centra Ušće od jutra do večeri 20. i 21. maja je: ŽIVITE PO SVOJIM PRAVILIMA - SREĆNIJE, ZDRAVIJE, FATALNIJE.

Posetiteljke će imati priliku da razgovoraju sa psiholozima i popularnim javnim ličnostima o jačanju samopouzdanja i optimizmu, da se upoznaju sa wellness i fitness programima, dobiju savete nutricionista i kuvara, besplatne savete za nove frizure i demonstracije nehirurških tretmana podmladjivanja, kao i savete za unapređenje karijere.

Program je podeljen u tri segmenta: Budi lepa, Budi zdrava i Budi srećna pa će posetiteljke moći ne samo da se zabave sa svojom decom i partnerima već i da uživaju u vinima Čoka Ždrepčeva krv i Di Luna Sangria uz specijalitete velikih majstora kuhinje, isprobaju Polimarkov novi brend budućnosti – Plantino i probaju napitke od soje, da učestvuju na konkursu Biomelema "Najlepše kose Srbije, BiH i Crne Gore" i osvoje vredne nagrade, a jedna posetiteljka će dobiti posao kao zaštitno lice Biomelema za odnose sa javnosću, Posetitelji će moći da upoznaju Ivanu Milinčić koja je postigla uspeh sa ljubavnim romanom "Privezak za srce" pod pseudonimom Žozefina.

Dame će se zabaviti i ponešto naučiti kroz programe Naxi uživo i RTS Ordinacija uživo, pevati sa Marinom Tadić, kuvati sa Minom Lazarević, Anjom Mit i Urošem Jovčićem, uživati u reviji Lepe Coture

Ideja "Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna" je da se sugeriše ženama da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade.

Pogledajte još