NAKON UVREDA I OPTUŽBI: Evo šta sada Gogi ima da kaže bivši svekar

- Gogi želim svu sreću sa novim dečkom. Nikada sa njom nisam imao lep odnos, ali sam je poštovao. Oni su imali veliku ljubav, i rekao sam mom Igoru da ga podržavam i da sam uz njih - kazao je na početku otac Goginog pokojnog supruga.

- Mislio sam da će i Gogi značiti ako se ja radujem njenoj sreći. Oni su imali veliku ljubav i to niko ne može da ospori. Bila je čista ljubav. Znam da je moj sin nju mnogo voleo i obradovalo me kada sam video da je našla dečka. Želim joj mnogo dece - rekao je pevačicin bivši svekar. Osim toga, govorio je i o svom pokojnom sinu.

- Igor je vežbao svaki dan, išao je u teretanu, ali je ubrizgavao steroide koji su mu na kraju došli glave. Mogu da pretpostavim da je to to - zaključio je na kraju Ramović.

Podsetimo, folk pevačica se udala za Igora Ramovića 2013. godine, a samo dva meseca nakon venčanja, Sekulićeva je postala udovica.

Ubrzo nakon Igorove smrti, Goga i njen svekar su razmenili niz uvreda u javnosti, a pevačica je tada optužila Ramovića da nije došao u posetu bolesnom sinu.

Izvor: Blic
Foto: Instagram

Pogledajte još