PROŠLE KROZ PAKAO: Domaće zvezde koje su se pokajale zbog plastičnih operacija

Tamara Đurić

Poznata starleta poslednjih nedelja preživela je niz zdravstvenih problema usled ugrađivanja implantata u zadnjicu, a prošle godine je morala na remont silikona u grudima. Zbog želje da izgleda što izazovnije bila je čak i klinički mrtva.

Ceca Ražnatović

Folk diva je pre nekoliko godina morala da zameni silikone u grudima zbog velikih zdravstvenih problema. Naime, Ceca je osećala jake bolove u kičmi, pa se odlučila na ovaj korak ne bi li sebi olakšala život.

- To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - navela je ona svojevremeno i dodala da ju je operisao ugledan brazilski doktor.

Vesna Vukelić Vendi

Pevačica i rijaliti zvezda je priznala svojevremeno da je ugrađivanje silikona bila njena velika greška, a zbog odlaganja remonta istih dovela je svoj život u opasnost. Kako je priznala pre 10-ak godina, implantate je poželela zbog slikanja za jedan popularan muški magazin.

Dajana Tripunović

Nekadašnja misica je pre par godina priznala da joj se silikon u grudima oštetio u trudnoći, pa je hitno morala na operaciju. Za dlaku je izbegla ozbiljne komplikacije.

Bojana Rajić

Kako je shvatila da je preterala sa silikonima u usnama, odlučila se da ih izvadi, a korigovanje je teško pretrpela.

- Mislim da bi manje bolelo da su mi bubreg naživo vadili! Pokajala sam se što sam ih ikada i stavljala. Iako sam radila operaciju pod lokalnom anestezijom, bol je bilo nemoguće izbeći - rekla je za Blic.


Goga Sekulić

Pevačica je imala nekoliko korekcija od 2003. godine, kada je prvi put ugradila implantate u grudima, a nedavno je priznala da razmišlja da izvadi silikone jer ima zdravstvenih problema. Kako je istakla, kičma ne može da joj izdrži toliki teret.

Marina Visković

- Napravila sam grešku kad sam stavila silikone u usne, deformisale su se, i sada je vrlo vidljivo da sam ih izvadila. Imala sam dve operacije, prezadovoljna sam. Moram da priznam da je bilo jako bolno, prošle godine sam ih izvadila posle mora - navela je Marina svojevremeno za "Puls".

Soraja Vučelić

Velike grudi i pune usne Soraju Vučelić bi mogle da koštaju zdravlja, zbog čega je odlučila da se obrati lekarima. Lekari su Soraji objasnili da je preterala sa implantatima i da joj savetuju da ih smanji, što je ona i učinila u jednoj beogradskoj privatnoj klinici.

Izvor: Blic, Kurir
Foto: Instagram

Pogledajte još