Blah Blah Bend promovisao debi album "Godine"

Nasmejani, raspoloženi i vidno uzbuđeni zbog zvanične promocije svog muzičkog prvenca Tijana, Dušan, Miloš, Nebojša, Ognjen, Goran i Rale bili su izvrsni domaćini zaista velikom broju saradnika i prijatelja koji su došli da ih podrže. Među njima su bili i: Bojan Režak, Nevena Božović, Voja Aralica, Zoe Kida, Billy King, Loco Band, Marko Milutnovic i Mikica Antonić (PGP RTS), Aleksandar i Aleksadra Ignjatović i mnogi drugi.

U oficijelnom delu govorili su: Glavni i odgovorni urednik PGP RTS-a Marko Milutinović, muzički konsultat Marija Karan i Dušan Zrnić ispred benda.


Istaknuto je da je album „Godine“ Blah Blah Benda logičan i očekivani (autorski) korak dalje u njihovoj višegodišnjoj muzičkoj karijeri, te da je reč o „čistom“ pop albumu bez ikakvih primesa drugih muzičkih stilova. Takođe je istaknuto da se, zbog takve formacije vokala u bendu, po prvi put na jednom muzičkom izdanju mogu naći: solo numere, muško-ženski i muški dueti. Ispred izdavača,

Marko Milutinović napomenuo je da nisu imali dileme kada je bila reč o objavljivanju ovog izdanja jer PGP RTS kao nacionalni diskograf sa preko 200 hiljada muzičkih numera u fonoteci ima obavezu i interesovanje da podrži kvalitetna muzička izdanja, a novi album Blah Blah Benda to svakako jeste!

Ispred Blah Blah Benda okupljenima se obratio Dušan Zrnić koji je istakao da bend u postojećem sastavu radi poslednje tri godine i da je ovo tim koji saršeno funkcioniše. Izuzetna zahvalnost upućena je i autorima na albumu: Goranu Kovačiću, Kikiju Rahimovskom (Zagreb) i Bojanu Vasiću koji su na idealan način uobličili muzički izraz Blah Blah Band-a. Prisutni su zatim po prvi put uživo čuli tri „udarne“ pesme sa albuma „Godine“ – naslovnu numeru, duetsku baladu „Godine“, duet Dušana Zrnića i Miloša Marinovića - „Kravata“ i uptempo hit „Lepo moje“.

Promocija albuma „Godine“ nastavljena je u večernjim satima u klubu „Cantina de Frida“ gde su ljubitelji svirki Blah Blah Benda pored njihovog redovnog repertoara uživali i sjajno prihvatili i nove pesme sa albuma „Godine“.

/

Pogledajte još