NOVA DRAMA U PORODICI BULAT: Pevaču zapaljen automobil!

Malenu Doreteu roditelji su tek doneli kući nakon tri meseca borbe i neprestane brige oko njenog zdravlja, ali njihovu porodicu zadesio je još jedan nemili događaj.

Naime, Marko je svoje obožavaoce obavestio da mu je zapaljen automobil rano jutros.Objavio je fotografiju pored automobila i kratku poruku:

- Zapaljen auto jutros oko pet. Dušmani ne spavaju! Zamolio bih organe reda da ovaj put nešto preduzmu. Dobro jutro, Srbijo majko.Njegova supruga Marija naglasila je da se radi o namerno izazvanom požaru.

- U aprilu 2016. godine, u noći mog embriotransfera (vantelesne oplodnje koja nije uspela) mom suprugu je u gluvo doba noći ispred naše zgrade na Novom Beogradu ukraden automobil 2004. god. Krađu smo prijavili i do danas nas niko nije kontaktirao povodom toga. Septembar iste godine, noć kada saznajemo da postajemo roditelji smešta nam se afera "kokain" kojom je cela moja porodica bila u opasnosti! Puštam da psi laju, a karavani da prolaze jer beba koju sam nosila je bila iznad svega! Juče sve novine objavljuju rođenje našeg deteta i evo… pre dva sata na istom našem parkingu je zapaljen naš porodični automobil sa sve dečijim kolicima unutra, u vreme dok dojim svoju bebu!!! Policija je izvršila uviđaj i nedvosmisleno potvdila da se radi o namerno izazvanom požaru - napisala je ona na svoj Fejsbuk profilu.

Izvor: Hello!

Pogledajte još