Ana Ivanović reket i lopticu zamenila svetom mode

Ana Ivanović se nedavno sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom preselila u Čikago. S obzirom na to da se Ivanovićeva više ne bavi tenisom, nakon što je poznati fudbaler potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Čikago Fajer njih dvoje su spakovali kofere i napustili Englesku, gde su donedavno živeli.

A post shared by ChicagoMOD (@chicagomodmag) on

Iako su se mnogi pitali čime će se Ivanovićeva baviti nakon što je rešila da se penzioniše, ona ni sama nije slutila koliko će joj sada ponuda stizati iz sveta mode.

Lepa srpska teniserka dobila je ponudu da vodi instagram profil nemačkog modnog magazina “InStyle”, što je prihvatila, dok će njeno lice krasiti naslovnu stranu jednog od najluksuznijih i najskupljih magazina u Čikagu.

A post shared by ChicagoMOD (@chicagomodmag) on

– U pitanju je magazin “Čikago mod” čija su ciljna grupa ljudi sa minimalnim godišnjim prihodom od 500.000 do dva miliona dolara. “Čikago mod” objavljuje tekstove o najskupljim svetskim destinacijama, skupim automobilima i jahtama, kao i o načinu života trendsetera. Kada su saznali da je Ana u Čikagu, jedva su dočekali da je pozovu, a o saradnji su se dogovorili jako brzo. Ana nije imala posebne uslove, a tim koji je zadužen za nju jedan je od najboljih u Americi, od fotografa do šminkera – otkriva izvor blizak nekadašnjoj teniserki i dodaje:

– Magazin izlazi šest puta godišnje, a Ana će se pojaviti u dvomesečniku za jun i jul. Ana nije otkrila da li je za ovu saradnju uzela i novčanu nadoknadu, ali kako je ovo jedan od prestižnih magazina, verujem da su se lako dogovorili oko svega – kaže izvor.

Aktuelni broj ovog magazina sada krasi bivši dečko Lejdi Gage, holivudski glumac Tejlor Kini.

A post shared by ChicagoMOD (@chicagomodmag) on



Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.