PREPORUKA ZA DANAS: Jovana Radojičić, Bonjour JR - pozorišna predstava, restoran, muzički album, recept, film

Ova devojka, bez sumnje, pravi je primer nekoga ko je uspešan u svom poslu, ali i da nije nemoguće ispoljiti kreativnost i biti podjednako uspešan i u toj sferi. Sa još tri modne blogerke bila je deo Blogger show-a pa smo tada mogli da je bolje upoznamo. Osim svega navedenog, Jovana je postala i MAC ambasador Rooby Woo karmina, a danas vam preporučuje predstavu koju morate pogledati, restoran koji odiše Francuskom, muzički album, recept koji je užitak za sva vaša čula i film koji ne smete propustiti.

POZORIŠNA PRESTAVA ,,MAMMA MIA

Nakon svetske premijere u Londonu, mjuzikl ,,Mamma Mia” uz hitove grupe ABBA izvođen je širom sveta, a beogradska publika ima priliku da ga pogleda u Pozorištu na Terazijama. Obožavam, zajedno sa mojom mamom, ABBA-ine numere, ekranizaciju ovog poznatog mjuzikla, kao i izvođenje na domaćoj sceni, a oduševljenje publike koja na kraju ustaje da peva i igra zajedno sa glumcima predstavlja pravu sliku uspeha ovog dela.

RESTORAN ,,NA ĆOŠKU

Zaljubljenik sam u Francusku i Pariz, obožavam njihovu muziku, kuhinju, dobro vino. Kada bih vam rekla da to sve možete da nađete na jednom mestu u Beogradu da li biste mi poverovali? Reč je o restoranu ,,Na ćošku” koji sa sobom nosi tradiciju, dušu i old school manir, baš kao pravi gospodin iz Beograda. Moja glas najboljem jelu ide Tuna fileu u kori od bibera sa riđožom od limuna, a obavezno uz čašu Bordeaux po preporuci osoblja. Bon Apetit!

MUZIČKI ALBUM ,,BORN TO DIE” LANE DEL REY

Muzičke numere sa albuma ,,Born to Die”, kao i razni remiksi ovih pesama pop dive Lane Del Rey mi nikada neće dosaditi! Pored dobrog retro ritma, akcenat je stavljen i na modu, a Lana ovim albumom postaje prava retro diva i ostvarenje američkog sna.

RECEPT CROQUE MADAME

Croque Madame, francuska poslastica, za nepce i dušu, jedno je od mojih omiljenih francuskih jela. Hrskavi sendvič se sastoji od bešamela, malo senfa, sira Gruyere, sa šunkom, a na vrhu krunom- jajetom na ,,oko”, a idealan je za bilo koje doba dana da popravi raspoloženje. Ukoliko ipak ne planirate da ga napravite kod kuće, preporuka je da ga probate u bistrou ,,Cveće zla” u Nevesinjskoj ulici br. 12 u Beogradu.

FILM ,,DALIDA” (2016)

Jedan od favorita ovogodišnjeg FEST-a je film zasnovan na životnoj priči uspešne, otmene, glamurozne muzičke ikone Dalide (pravo ime Yolanda Gigliotti). Dalidu u filmu glumi mlada i uspešna italijanska glumica Sveva Alviti, koja je u potpunosti dočarala život svetske zvezde koji je na sceni izgledao senzualno, dok je van nje bio prepun ljubavnih neuspeha. Pored jedne emotivne priče, akcenat je stavljen na fenomenalni modu i životni stil iz perioda šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, po čemu je ova senzualna diva i bila poznata.

Autor: Nina Dotlić


Pogledajte još