Nisam se dogovorio sa Juventusom

BEOGRAD, 1. februara 2010. (Beta) - Trener Liverpula Rafael Benites negirao je da će sledeće sezone preuzeti italijanski fudbalski klub Juventus.

Italijanski i britanski mediji su preko vikenda objavili da je uprava Juventusa postigal dogovor sa Liverpulom i da će Benites od leta preuzeti torinski klub. Navodno, Liverpul je odobrio transfer jer ekipa ne postiže očekivane rezultate u Premijer ligi, a posle prve faze takmičenja eliminisana je i iz Lige šampiona.

"Suprotno pisanju italijanskih medija, želim svima jasno da poručim da nisam postigao nikakav dogovor s Juventusom. Nisam se sastao sa čelnicima tog kluba, i neću, kao što neću pregovarati ni s drugim klubovima", naveo je Benites u saopštenju.

"Imam dugogodišnji ugovor sa Liverpulom i srećan sam ovde. Želim dobro da obavim svoj posao, da se vratimo među prve četiri ekipe u Premijer ligi, počevši od derbi utakmici sa Evertonom", dodao je.

Italijanski trener Alberto Zakeroni preuzeo je Juventus prošle nedelje, ali će na klupi crno-belih ostati samo do kraja sezone.

Pogledajte još