PREPORUKA ZA DANAS: Tihomir Tepić – knjiga, restoran, hrana, vino, album

Međutim, pored dugogodišnje voditeljske karijere, Tihomir se oprobao i kao pevač, te je publiku iznenadio svojim pevačkim talentom kada je snimio pesmu i spot "150 na sat", a kasnije i numeru "Zakletva", i tako stao rame uz rame sa mnogim uspešnim pevačima. Ipak, to nije sve što bi se moglo reći o njemu, jer je on, pored svega već pomenutog i ugostitelj, te je vlasnik jednog šarmantnog vojvođanskog restorana u okolini Novog Sada.

Za naš portal, talentovani i šarmantni Tihomir preporučuje vam danas knjigu i muziku uz koju možete da se opustite i uživate, ali i restoran, hranu i piće koje će vas posebno oduševiti.


KNJIGA - "HAJKA"

Odabir knjige često zavisi od raspoloženja, trenutno uživam u „Hajci“ Mihaila Lalića koja je savršeni deo njegove trilogije. Opisuje pređašnje, ali trenutno stanje naših života kao i borbu u istim. Čitam je iznova jer je motivišuća i nosi jasnu i snažnu poruku.

www.korisnaknjiga.com

RESTORAN - "STARI RUBIN"

Često me pitaju koji restoran izdvajam kao predlog, a bez lažne skromnosti ponovo ću preporučiti mesto koje odiše pozitivnom energijom, zanimljivim srpsko-vojvođanskim ruhom kao i odličnom kuhinjom što je i najbitnije kada je o restoranu reč. Moj predlog je svakako restoran "Stari Rubin" u Temerinu.

www.restoran-starirubin.rs

HRANA - AMERIČKE PALAČINKE

Iako se moja israna u najvećoj meri svodi na restoransku, nešto što najviše volim da spremam kada sam u mogućnosti jesu američke palačinke koje vam dozvoljavaju da budete maštoviti i kreativni kada su u pitanju kako ukus tako i njihov izgled.


VINO – TIKVEŠ ŠARDONE SPECIAL SELECTION

Moj izbor kada je vino u pitanju uvek je pre svega belo vino, a trenutno uživam u suvom belom vinu marke Tikveš Šardone Special Selection barikirano belo vino.

www.tikves.com.mk

MUZIČKI ALBUM - "CARSTVO" ALEKSANDRE RADOVIĆ

Nešto što u poslednje vreme slušam u kolima, gde provodim najviše vremena, jeste novi album Aleksandre Radović "Carstvo" koji preporučujem iz više razloga, a pre svega zbog: dobre muzike, kvalitetnih tekstova i svakako odličnog interpretatora.

www.youtube.com



Autor: Ivana Karanović

Pogledajte još