POVRATAK KARINGTONOVIH I KOLBIJEVIH: Stiže nova "Dinastija"

0

Jedna od najgledanijih sapunica osamdesetih godina, koja je devet sezona držala gledaoce širom sveta prikovane za male ekrane, od 1981-1989, sa 220 epizoda, čuvena "Dinastija", uskoro će oživeti. Kako?

Čelnici američkog kanala CW odlučili su da snime TV film prema ovoj Ej-Bi-Si-jevoj zlatnoj koki, producentskog maga Arona Spelinga. Trebalo bi da bude prikazan krajem ove ili početkom iduće godine.

Ukoštac s novom “Dinastijom” bacili su se autori serije “Tračara”, Džon Švarc i Stefani Sevidž i reditelj Bred Silberling (znan nam po filmu “Grad anđela”). Uz njih su još dvojica koproducenata, koji su isto to zvanje imali i u originalnoj seriji, Ester i Ričard Šapiro. Ester je, inače, pre pet godina pokušala da sa Džoan Kolins, večitom zlicom Aleksis, pokrene nastavak ove sage, ali nisu uspele.

Ekipa “Dinastije” okupila se 2015. u Holmarkovoj emisiji “Kuća i porodica” u kojoj su se prisećali starih, dobrih vremena. I to bi bilo to od njihovog ponovnog okupljanja. Da, uz to Ej-Bi-Si je 1985. napravio i spinof “Kolbijevi”, koji je potrajao samo dve godine.

TV film “Dinastija” biće ispričan iz ugla dve suprotstavljene žene – Felon Karington (mlađana pevačica i glumica Elizabet Gilis), ćerke milijardera Blejka (Grant Šou) i žene koja će joj uskoro postati maćeha, Kristl (nešto starija od Elizabet, Peruanka Natali Keli), španskog porekla.

Reč je o modernoj sagi koja prati dve najbogatije američke porodice, Karingtonove i Kolbijeve, dok pokušavaju da kontrolišu bogatstvo svoje dece. U današnjoj eri, u kojoj se slične dinastije pojavljuju svuda, od rijaliti programa do muzičkih tabloida, ova epska drama prikazuje jedan procenat svog glamura i sjaja dok nam otkriva mračno podzemlje i korumpiran svet, izgrađen na izdajama, a u nekim slučajevima i ubistvima.

Izvor: Novosti

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.