O PORODICI, KARIJERI, NARODNJACIMA I POLITICI: Balašević nakon sedam godina progovorio za hrvatske medije! (VIDEO)

U intervjuu za RTL govorio je o svom privatno životu iz Novog Sada na dan svog rođendana.

- Uvek sam bio deveti tamburaš sa Petrovaradina - opisao je sebe legendarni Đole u jednoj rečenici.

Voditelj je iskoristio priliku da ga pita za sina Aleksu, za koga se zna da se veseli uz narodnjake, da li mu to smeta i da li ih još uvek sluša.

- Ne više, pustio sam da sam dođe do zaključka, narodnjaci su toliko prisutni, toliko dave u svim medijima, da je nemoguće. Ako si klinac i izlaziš sa društvom jednostavno ti poture nešto svoje, ali su to prevazišli - rekao je Balašević.

Na pitanje da li je sa godinama, s obzirom na to da je napunio 64, pametniji i iskusniji Đole je odgovorio da je počeo da stari na pogrešnim mestima.

- Glava mi je još uvek maloletna, pa ne može da prati godište proizvodnje.

U kadru se pojavila i njegova supruga Olivera, kojoj je svoj život posvetio decenijama.

- Sve su pesme posvećene njoj, nisu sve pisane za nju, ali jesu posvećene. Ona čak i za pesmu o Oliveri kaže: 'pa ima i drugih Olivera' - priča Đole.

Od 2004. godine nije izdao nijedan album, a to objašnjava napretkom tehnologije, jer sve završava na internetu, za razliku od nekadašnjih ploča, na koje je on naviknut.

- Imam desetak pesama koje želim da završim do zime, sad sam stalno u studiju, radim, uhvatio me je taj živac, biće gotove do decembra - najavio je "panonski mornar".

Izvor: Bulevar

Pogledajte još