Dodeljeno priznanje Zlatna gazela Srbije najboljoj od najbrže rastućih kompanija

Na svečanoj dodeli nagrada u Skupštini grada Beograda, drugo mesto i srebrnu Gazelu osvojila je firma Termovent Komerc d.o.o. iz Beograda, a na trećem mestu se našla kompanija Jugotex d.o.o. iz Smedereva koja je osvojila bronzanu Gazelu.

Selekcija je izvršena između top 500 kompanija, koje su u periodu od 5 godina (2011-2015) udvostručile svoje prihode i obezbedile čak 23.539 radnih mesta.

Priznanje “Zlatna gazela Srbije u 2017” dobijaju tri kompanije koje su se svojom delatnošću, uspehom i društveno odgovornim poslovanjem izdvojile kao najbolje.

Glavnu nagradu, priznanje Zlatna gazela, dodelio je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Zlatna Gazela je program nagrađivanja najuspešnijih kompanija u Srbiji, koje daju najveći doprinos rastu BDP-a i otvaranju novih radnih mesta, a koje u poslednjih 5 godina beleže konstantan rast. Na bazi podataka iz APR-a i metodologije kompanije Bisnode u oktobru 2016. je pripremljena lista 500 najbrže rastućih kompanija u Srbiji, a zatim je odabrano 5 kompanija finalista: Jugotex d.o.o Smederevo, Milanović Inženjering d.o.o Cerovac, Termovent Komerc d.o.o Beograd, Jugo-Impex EER d.o.o Niš, Vega IT Sourcing d.o.o Novi Sad. Za izbor najbolje tri kompanije biće zaduženi članovi Saveta Gazela, koji će pobednicima dodeliti priznanja Zlatna, Srebrna i Bronzana Gazela Srbije u 2017.

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.