NE IDE MU SA KOLEGINICAMA: Ovu glumicu je Vuk Kostić voleo pre Jelisavete!

Naime, reč je o glumici Bojani Stefanović sa kojom se Vuk zabavljao duže od četiri godine. Par se upoznao na studijama glume, a kako su otkrili u jednom retkom zajedničkom intrevjuu, ljubav se nije rodila “na prvi pogled”.

Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem – rekla je lepa glumica za “Gloriju” pre nekoliko godina.

Postoje stvari koje volimo da radimo zajedno. Bojana voli prirodu i planinu gotovo isto kao i ja, a već duže vreme najlepši provod je kada odemo na jedrilicu koju imam u Crnoj Gori. Naučila je da se snalazi na brodu, iako joj u početku nisam uopšte dozvoljavao da se popne, zbog malera. Jedrilica nije za žene. Posle smo se dogovorili da može, ali da se ne ponaša kao žensko. Nema tu “boli me ruka, zacepio mi se nokat” – ispričao je Vuk.

Poznati par je bio u vezi nekoliko godina, a nakon raskida Bojana se udala za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog.

Lepa glumica ima dvoje dece, sina Matiju i ćerku Višnju

Izvor: blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.