HRVATSKA STARLETA OGORČENA: Osuđena sam jer sam ljubila srpsku trobojku!

Ava je osuđena zbog ucenjivanja profesora, nakon čega je završila u bolnici. Ona tvrdi da je politika umešala prste u njen slučaj, piše "Alo!".

- Znam da me Hrvati ne vole zato što sam ljubila srpsku zastavu i grb, pa sam zato dobila kaznu kakvu ne zaslužujem. Žaliću se jer smatram da je ovde učinjena velika nepravda i da me oni osuđuju zato što sam učestvovala u srpskim rijalitijima i ljubila trobojku i zato što ne krijem da volim Srbe. U Srbiji radim i živim. Ne volim da delim ljude po nacionalnosti - kaže Ava, koja je hospitalizovana zbog presude.

- Cela ta afera za mene je bila veliki šok. Teško sam podnela tu presudu psihički, ali sam i veliki hipohondar, pa od tada osećam bolove i pritisak u celom telu. Od kada se pojavio slučaj "Profesor", od te godine imam jak gastritis i čir na želucu - kaže Ava, koja je počela da vodi emisiju na Televiziji "Tesla", a jednu od emisija snimiće u zatvoru.

- Ja sam nevina osuđena i zato želim da pričam sa zatvorenicima i čujem kako se osećaju oni koji žive iza rešetaka, a nisu počinili krivično delo - ističe Karabatićeva, koja hoće da otvori vrtić i privatnu gimnaziju.

Izvor: Alo!/Blic

Pogledajte još