ISPOVEST ESKORT DAME: Hiljade muškaraca prevarilo je svoje žene sa mnom iz različitih razloga!

Uspeh u svom poslu Gvinet je merila dizajnerskom odećom, skupim autima i putovanjima na mesta od kojih zastaje dah.

Od kako je sa medijima podelila informaciju da je spavala sa oko 10.000 muškaraca, postala je zvezda mnogih naslovnih strana.

Sve muškarce je podelila u nekoliko kategorija.

"Lojalno mlitavo derište"
, tako je nazvala muškarce kojima je san da žena dominira nad njim.

"Nekonformista"
, muškarac sa kojim ćete isprobati svakakve lude stvari.

"Oštećeni"
, muškarac kome treba posvetiti mnogo pažnje i vremena da biste ga doveli u red, a ako ste toksični, bolje da odmah odete od njega.

Tu je i tip koji samo želi da udovolji svojoj ženi. Svi ti muškarci su, kako kaže Gvinet, prošli kroz njen krevet i sve ih je pitala zašto su došli kod nje, a njihovi odgovori pomogli su joj da ih kategoriše.

"Bitno je da znate šta to motiviše muškarca da vara, jer samo sa tom informacijom to možete i da sprečite. Muškarci su kao i žene, i oni imaju osećanja. Žele da se zaljube i osete bliskost, žele da se osećaju poželjno. Ne varaju zato što mogu, niti varaju zato što razmišljaju donjom glavom. Oni žele da se osete kao pravi muškarci i prestrave se kada pomisle da će izgubiti mušku energiju. Ono što me je najviše iznenadilo je činjenica da se ne osećaju poželjno zbog seksa, već kada znaju da mogu da zadovolje ženu", otkriva Gvinet.

Kako ona dalje otkriva, svaki muškarac koji je iznajmio imao je samo jedan motiv, da je zadovolji.

"Nisu samo došli po seks na brzaka. Došli su da bi osetili intimnost i povezanost i trudili su se da me zadovolje. Njima je mogućnost da u ženi izazovu orgazam potvrda muškosti. Kada ne mogu da zadovolje svoju ženu, odlaze kod druge"
, kazala je Gvinet i dodala da je uprkos tome najbolji seks imala sa muškarcem sa kojim se viđala van posla, i to zato što su pored fizičke imali i mentalnu povezanost.

"Dobar seks je i u glavi. Kada izgubite mentalnu povezanost nikada više ne može da bude tako dobar. Danas je teško razgovarati oči u oči, svi pričamo preko poruka. Ne morate da menjate ono što jeste, samo popijte par pića sa supružnikom, opustite se i kažite ono što vam je na duši, da se ponovo povežete. Ne nasedajte na priču da sve to može da se nađe i preko aplikacija. Ta strast u očima koju ste primetili u svom partneru pre nego što ste se zaljubili nikada ne može da se vidi preko aplikacija", zaključila je Gvinet.

Izvor: Kurir/Dailymail

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.