TO Budva na "Beogradskom Manifestu": Turistička organizacija opštine Budva poziva goste iz Srbije na simboličan naziv – muzikom!

Turistička ponuda budvanskog primorja i ove godine, treće po redu, biće promovisana na Festivalu manifestacija i destinacija "Beogradski manifest", nastupajući na Kalemgdanu zajedno sa susednim državama iz regiona i mnogobrojnim opština iz Srbije.

Turistička organizacija opštine Budva u toku nastupajućeg vikenda sprema sadržajan program promocije sa raznolikom ponudom, zabavnim i kulturnim dešavanjima koja se pripremaju za predstojeće leto u Crnoj Gori.

Subota 27. maj

U toku promocije, posetioci na Kalemegdanu, kod promotera crnogorske ponude, mogu uživati u degustacijama njeguškog pršuta, sira, priganica, meda i dobrog vina, a posebnu pažnju mnogobrojnih posetioca privući će Točak sreće. Reč je o nagradnoj igri za one sa srećnom rukom kojih će biti najviše jer, kako najavljuju organizatori, skoro da nema praznih polja.

Turistička organizacija opštine Budva će svoje posetioce obradovati zanimljivim nagradama u vidu besplatnog smeštaja u Budvi, raznolikim restoranskim ponudama u vidu ručka ili večera, besplatnih ulaznica za budvanski Aqva park i See dance festival na Jazu, kao i nekoliko ulaznica za kulturne i pozorišne programe u okviru Festivala Grad teatar i dr.

Točak sreće će se prvi put na štandu Turističke organizacije opštine Budva zavrteti u subotu u 12.00 časova, i tokom dana na svakih sat vremena.

Nedelja 28. maj

Mnogobrojnije goste iz Srbije, Turistička organizacija opštine Budva pozvaće na simboličan način, i to muzikom najstarijeg gradskog orkestra iz Budve, koji je prošle godine obeležio 110 godina postojanja.

Svečani defile predvođen budvanskom Gradskom muzikom, prošetaće Knez Mihailovom ulicom u nedelju od 12.00 časova, pa sve do Kalemgdana gde će na centralnoj bini Beogradskog manifesta održati koncert planiran za 13.30h.

Radno vreme "Manifesta":

Petak: od 16.00h do 21.00h
Subota: od 12.00h do 21.00h
Nedelja: od 12.00h do 21.00h

Štand Crne Gore nalazi se u zoni "Stvaran svet oko nas".

Dobrodošli!

Pogledajte još