Vlasnici ultimativnih klupskih hitova #Eroina i Feel "Carla's Dreams" i DJ Mahmut Orhan u Arena Dance Clubu 26. maja!

DJ Mahmut Orhan napravio je pravu pometnju na muzičkoj sceni prošle godine izbacivši hit numeru "Feel (fest. Sena Sener)" koja do sada ima impresivnih 172 miliona pregleda na YouTube i Spotify kanalima a našla se i među top 20 na iTunes Dance i Global u više od 20 zemalja! Takođe, "Feel" je i dalje među 25 najtraženijih pesama na Shazamu.

Mahmut Orhan
kombinuje deep house, groovy indie dance i etno zvuk iz sopstvene kulturne tradicije što ga čini jednim od najperspektivnijih mladih muzičara. Njegov jedinstveni zvuk vuče korene duboko iz dance zajednice a njegovo stvaralaštvo napreduje sve bržim tempom.

U okviru Arena Dance Club večeri, 26. maja, nastupiće i "Carla’s Dreams", vlasnici hita "Sub Pielea Mea - #Eroina", jedne od vodećih numera na domaćim radio stanicama.

"Carla’s Dreams" je muzički projekat koji čini grupa pevača i kompozitora skrivenog identiteta. Tokom koncerta, pevač benda prikriva svoje lice maskom, naočarima za sunce i kapuljačom.
Ovaj interesantan sastav kombinuje nekoliko muzičkih stilova uključujući hip hop, jazz, rock i pop. Prva pesma koju su producirali bila je kontroverznog sadržaja Dă-te ("Get Off") a tokom prošle godine skoro svaka numera a posebno "Imperfect", "Acele" našle su se među najslušanijim pesmama sa preko 50 miliona pregleda na YouTube kanalu. Na početku karijere, sarađivali su sa popularnom rumunskom zvezdom Innaom sa kojom su snimili pesmu P.O.H.U.I.
Identitet "Carla’s Dreams" i dalje izaziva maštu fanova i medija a nedavno su tabloidi pokušali da otkriju ko se krije iza identiteta soliste benda.

Na ovom jedinstvenom Dance događaju koji Arena po prvi put organizuje, atmosferu pre Carla's Dreams i DJ Mahmut Orhana, zagrejaće DJ set TDI radija.

Ulaznice su u prodaji od sutra, srede, 26. aprila! Najbržih 100 fanova, ulaznice će moći da nabavi po specijalnoj, promo ceni od 1990 dinara na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: blagajni Doma omladine i Ušće "Shopping" centra! Ulaznice će biti i u online prodaji preko sajta www.kombankarena.com

Portal nadlanu.com vas vodi na ovaj muzički spektakl! Pet najbržih čitalaca koji se jave na e-mail adresu tatjana.misovic@color.rs i ostave svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) dobiće po dve besplatne ulaznice!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.