ZORICA PONOVO OPLELA PO ESTRADI: Markovićeva isprozivala Snežanu Đurišić i Vesnu Zmijanac!

Koga bi ti sa estrade ubacila u rijaliti da pokaže svoje pravo lice? Ko je najveći folirant?

- Pa devedeset odsto estrade su foliranti. Rijaliti programi su ozloglašeni i onda pevači misle da to nije njihov nivo, a svako njihove pojavljivanje je cirkus, rijaliti je za to nivo. Zvezde Granda i Pinkove zvezde su totalni rijaliti, a njih je kao sramota da dođu u Parove.

Zašto je tvoje kolege sramota?

- Sem Zdravka Čolića, ne postoji pevač koji nije pevao na romskoj svadbi. Mene nikad nije bilo sramota. Prozivali su me i kad sam imala turneje sa Zumbulima, Lijte kiše, Mirno spavaj, nano. Nakon rođenja mlađeg sina pevala sam ovde jer sam bojkotovana u Evropi. Tu je bilo klanova koliko hoćeš, sujete, ljubomore… Ja sam svuda pravila dobru atmosferu, mnogo novca donosila u zajedničku kasu, i na to su bili ljubomorni. Mnogo sam koštala, a mnogo sam i radila. Pričali su da ne znam da pevam na tim svadbama, da sam skupa, da lažem, da sam ovo i ono, niko i ništa, a ja sam se opet snašla i ti ne žive ništa bolje od mene.

Ko priča da si nestala i bankrotirala?

- Retko ko me nije komentarisao, a ja se ni sa kim ne takmičim. Samo sam radila svoj posao kako treba, bez sponzora, bez muževa, bez ičije podrške, bez guranja i šlihtanja. Ispod senke i ispod žita loši ljudi deluju. U pitanju je nekoliko perfidnih, opasnih i veoma loših ljudi.

Jesu li koleginice u pitanju?

- Gospođa Đurišić ćuti, okej, super, i ne tražim da progovori, ali ja sam se po pitanju nje javno oglasila. I po pitanju Vesne Zmijanac i ostalih ljudi. One su dame, a ja sam zlo. Ma, pu*ite svi! Ja sam zlo, a nek one budu dame. Nisam dugovala nikome, delimo isti hleb i znam koliko je to teško, ali znam sve one bolne stvari koje su one meni uradile, a mislile su da ja to nikad neću saznati. Istina uvek ispliva.

Sad se prave da ne postojiš?

- Volela bih da za njih stvarno više ne postojim. Sad nemamo dodirnih tačaka i nadam se da su me konačno ostavile na miru. Imaš energetskih vampira, veštica, dobrih glumaca i onih koji gaze preko leševa. Ja sam jedan period bila opasno gažena zbog ljubomore. Pod ovim nebom ima mesta za sve, bez obzira na to što svi živi pevaju. Niko ništa na nebo neće poneti, ali mogu da potpišem da sam zasigurno na korak do raja, a to želim i dušmanima i prijateljima.

Izvor: Svet

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.