PREPORUKA ZA DANAS: Željko Vasić - festival, vino, knjiga, restoran, film

Istančan i jasno definisan muzički ukus, topla boja glasa, i mnoštvo hitova i nagrada doneli su mu veliki broj fanova koji godinama pomno prati njegov razvoj i rad. Najveći oslanac u životu, podrška i prijatelj mu je supruga Ivana sa kojom je u ljubavi od 18-te godine, a vreme provedeno u krugu porodice smatra dragocenim.

Čitaocima našeg portala Željko preporučuje knjigu u kojoj će uživati, vino i restoran koji će zadovoljiti njihove gurmanske i hedonističke porive, film koji i sam planira da pogleda, kao i festival koji nikako ne smeju propustiti!

Foto: Promo

FESTIVAL GITARIJADA

Gitarijada u Zaječaru održaće se u periodu od 29. juna do 1. jula. Pozivam sve ljude koji vole rock muziku, fanove grupe "The Cult" koja će nastupiti drugog dana festivala, sve one koji su odrastali uz muziku Bajage i "Riblje čorbe", ali isto tako i onu mlađu publiku koja odrasta na nekoj drugoj vrsti muzike, da dođu i osete duh najstarije rock manifestacije u Evropi!

www.gitarijada.org

Foto: Promo

VINO MANASTIRA BUKOVO

Otkrio sam pre koju godinu vrhunska vina iz mog kraja. Naime, manastir Bukovo, kraj Negotina, proizvodi limitirane serije vrhunskog vina. Mislim da idu ruku pod ruku sa najkvalitetnijim svetskim vinima. Preporuka od srca.

www.manastirbukovo.org

Foto: Promo

KNJIGA "KO JE UBIO KATARINU"

Kao verni fan Vuka Draškovića - pisca, moram da preporučim njegovu novu knjigu "Ko je ubio Katarinu". Tek sam počeo da je čitam, ali svakako ko voli njegov način pisanja i tematiku koju pretežno obrađuje, treba da pročita ovu knjigu. Za sada obećava.

www.laguna.rs

Foto: Promo

RESTORAN "DURMITOR"

Ako želite dobro da klopate, onda pravac u restoran "Durmitor". Ne treba puno objašnjavati. Oni koji su bili znaju, a oni koji nisu do sada bili, mnogo su propustili. Inače, ako nisam kod kuće - tamo sam. Prijatno!

www.restorandurmitor.rs

Foto: Promo

FILM "KRALJ ARTUR: LEGENDA O MAČU"

Veliki sam filmofil. Razmišljam ovih dana da pogledam novu priču o kralju Arturu. Iako nisam pogledao film, očekujem da će biti zanimljiv. Mada toliko vrhunskih trilera me je privuklo da odem i pogledam neki film, a na kraju se ispostavilo da je film bezveze. Sada više ni ne znam kako da rasuđujem. Svakako ću malo da protegnem noge i pojedem kokice, a mogli biste i vi sa mnom?

www.cinestarcinemas.rs

Autor: Marija Milošević

Pogledajte još