FALI ZLATA, ALI BIĆE VESELO: Vesna Zmijanac peva bivšem vereniku na svadbi

Biznismen, koji je posle Zmijančeve bio i sa Zlatom Petrović, i njegova izabranica venčaće se crkvi, a potom će upriličiti veliko slavlje u jednoj od njegovih svečanih sala u Beogradu.

Ristić se pohvalio da je krenuo sa pripremama za svadbu ali, kako kaže, ne želi mnogo da priča da ne bi izbaksuzirao.

- Planiram da se ženim, ali ne ove nedelje, kao što se šuška po gradu (smeh). Šalu na stranu, ženim se za koji mesec i zaista sam presrećan. Iako sam mislio da više ništa neću potpisivati, očigledno sam se prevario. Imam divnu devojku i srećan sam. Pronašli smo se u mnogim stvarima, shvatio sam da je ona žena koja mi odgovara u svemu. Lepa je, kulturna, radi u jednoj ozbiljnoj instituciji. Ne bih ništa više pričao unapred da sutra ne bude da pričam u prazno. O tom potom, biće prilike - rekao je biznismen za "Pink" i dodaje da trenutno ugovara muziku za svadbu.

- Vesna Zmijanac mi peva na svadbi (smeh). Ozbiljan sam. Ona je odlična pevačica, ima hitove i svi znaju koliko je volim i poštujem. Želim da mi bude gost i da peva. To sam odmah rekao kad sam rešio da se ponovo oženim - rekao je Željko i naglasio da njegovu drugu bivšu devojku Zlatu Petrović neće zvati na svadbu:

- Nemojte to, molim vas. Što bih je zvao? Nemojte Zlatu da mi dirate, ona je jedna duša od čoveka.

Izvor: Pink

Pogledajte još