DRAMA ZBOG SKUPIH POKLONA: Tamari Đurić ispunjavaju poslednje želje!

On je želeo da je iznenadi, a nije ni slutio da će dobiti uvrede zbog tog gesta. Starleta ga je pozvala i urlala u slušalicu, objašnjavajući da joj te vrste darova u bolnici nisu potrebne, te da nema potrebe da joj ispunjavaju “poslednje želje”, jer ne umire.

Tamara je napravila pravi skandal kada joj je bivši poklonio automobil, koji inače mnogo voli. Čim je ugledala kroz prozor bolnice skupocenog četvorotočkaša, znala je od koga je, pa je pozvala biznismena i očitala mu bukvicu – započinje priču dobro obavešten izvor i nastavlja:

Vikala je na njega, govorila mu da ne umire i da ne treba da joj se ispunjavaju poslednje želje. Jako se iznervirala, jer joj je muka da svi misle kako joj je zdravlje i dalje ugroženo, pa se utrkuju ko će skuplji poklon da joj podari.

Tamara je objasnila zašto se iznervirala.

Zna se šta se donosi u bolnicu. Ne razumem ljude koji ljudima donose bilo šta osim banana i keksa i sličnih stvari. Ja se na svu sreću oporavljam, idem svakodnevno na rehabilitaciju. Sve se polako stabilizuje – kaže Đurićeva, koju čeka još jednu rutnska intervencija.

Izvor: Informer

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.