SPAKOVALA KOFERE I POBEGLA OD MUŽA: Razvodi se poznata voditeljka?!

Posle samo godinu dana otkako je uplovila u brak sa bivšim košarkašem Vladimirom Radmanovićem, srpska voditeljka Marija Kilibarda je, po svemu sudeći, odučila da podnese zahtev za razvod braka.

Kako je ispričao izvor blizak paru, već duže vreme u njihovom odnosu ne cvetaju ruže.

Bilo je sve super posle venčanja, zajedno su uživali, putovali… Ali, vremenom su se udaljili, prošlo ih je sve. Svako se posvetio svojim obavezama, zbog čega su se udaljili i ugasilo se “ono nešto” što je postojalo između njih. Baš su se udaljili, počeli su da se razilaze u razmišljanjima, planovima za budućnost i pogledu na svet generalno, pa su odlučili da se raziđu i svako nastavi svojim putem – otkrio je dobroobavešteni izvor i dodao da su početkom maja pokušali da se ponovo zbliže i egzotičnim putovanjem spasu brak, međutim, bezuspešno.

Hteli su njihovoj ljubavi da daju još jednu šansu, pa su otputovali uoči 1. maja u Jordan, gde su proveli nekoliko dana. Po slikama na Instagramu svi su mislili da Marija tamo uživa, ali kada su se vratili shvatili su da to više nije to i da je najbolje da se razdvoje. Ona se pre nekoliko dana iselila iz njegove kuće u Novim Banovcima, više ne živi sa njim – ispričao je za Pink.rs izvor blizak Radmanovićima.

Podsetimo, Marija i Vladimir počeli su da se zabavljaju 2014. godine, a onda je usledio raskid. Početkom 2015. godine obnovili su romansu, a na ludi kamen stali su 19. juna 2016. godine, kada je organizovana intimna proslava na Radmanovićevom salašu u Novim Banovcima.

Izvor: Pink.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.