Dejan Lutkić: Moj specijalitet je ljubav koju unesem u svako jelo koje pravim!

Moja Kravica Food Talk 2017.” okuplja stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.

Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Tokom tri panela, različitih prezentacija i case study-ja, učesnici će govoriti o tome kako kroz hranu promovišemo kulturu, keteringu, zaštiti potrošača, a poznate ličnosti će učestvovati i u VIP kvizu znanja o hrani, vinu i kuvanju.

Učesnik “VIP kviz znanja – VIP Food, Wine & Cooking Qiuz” biće i Dejan Lutkić, glumac, sa kojim smo razgovarali u susret konferenciji:

Da li volite da kuvate i koji je vaš specijalitet?

– Obožavam da kuvam, to je za mene mentalni odmor i ogromno uživanje. Specijalitet je ljubav koju unesem u svako jelo koje pravim.

Koju hranu najviše volite da konzumirate i da li je vaš izbor uz obrok vino?

– Nisam još video namirnicu koju ne volim. Jedem sve, zaista. A što se tiče vina, to jeste moj izbor, vino godi mojoj duši i sastavni je deo mog obroka.

U kom segmentu našeg kviza ćete se najbolje pokazati: poznavanje vina, namirnica ili tehnika kuvanja?

– Nisam profesionalac ni u čemu od svega toga, ali mogao bih da kažem da su mi sva tri segmenta bliska.

Da li su glumci generalno dobri kuvari?

– Glumci su kreativni ljudi, umetnici, a kuvanje je umetnost, a kreativnost se podrazumeva. Ako znaju da kuvaju, glumci su divni kuvari.

U ovogodišnjoj Experience zoni pod platanima pod nazivom “DISCOVER THE FUTURE OF TASTE” probaćemo domaće specijalitete, ali i hranu iz svih delova sveta, prisustvovati likovnoj koloniji na travi, a za kraj programa uživati u nastupu benda DRUM N ZEZ.

Konferansije ovogodišnjeg “Moja kravica Food Talk-a” biće Rada Đurić, novinarka i TV lice.

Kompletan program i način prijave za učešće možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2017/

Konferenciju u organzaciji Color Media Communications i HBO Color Media Events su podržali Grad Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Udruženje za razvoj ruralnog i eko turizma Bač u srcu Bačke

FT2017-insta-i-FB-post

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.