20 GODINA SE NAVIKAVAM NA MAJČINU SMRT: Emotivna ispovest budućeg vladara Britanije!

Naime, kako je rekao, danas je konačno uspeo da se navikne na činjenicu da je na brutalan i tragičan način izgubio najveći oslonac u životu.

Објава коју дели British GQ (@britishgq) дана

Trebalo mi je skoro 20 godina da dođem u ovu životnu fazu. I dalje mi, s vremena na vreme, bude teško, jer bol za majkom nikada zapravo ne prestaje. Drugačije je kada žalite za nekim koga svi znaju, a nju su svi znali – rekao je Vilijam u intervju i dodao:

Bilo je situacija kada mi je njen savet trebao. Voleo bih da je mogla da upozna moju suprugu, voleo bih da je upoznala moju decu. Rastužuje me činjenica da moja deca nikada neće upoznati svoju baku – kaže Vilijam.

Osim toga, princ je govorio i o svojoj porodici, ali i podršci koju dobija od supruge Kejt Midlton, vojvotkinje od Kembridža.

Ne bih moga da radim svoj posao bez podrške porodice. Želim da moja deca rastu u stabilnoj i zdravoj sredini, a to je nešto što želi i moja supruga. Borićemo se da naša deca imaju normalan život, da žive kao ostatak sveta. Ne želim da odrastaju izolovano, iza zidova kraljevske palate – kaže na kraju Vilijam

Izvor: blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.