KO TO BEŠE TEO? Anastasija Ražnatović ponovo zaljubljena

Ona je u poslednje vreme postala nerazdvojna sa Đorđem Kuljićem, studentom iz Novog Sada.

Nakon raskida sa košarkašem Milošem Teodosićem, koji će se 25. juna oženiti glumicom Jelisavetom Orašanin, samo je dečko iz prestonice Vojvodine uspeo da pridobije Tasinu pažnju.

Da među njima sevaju varnice, bilo je jasno svima koji su prošlog četvrtka prisustvovali proslavi njenog devetnaestog rođendana.

- Nema sumnje da se Tasa i Đorđe dopadaju jedno drugom. Svi koji su ih to veče videli zajedno mogu potvrditi da među njima ima hemije. Toliko su bili slatki na njenom rođendanu da su ih prijatelji zadirkivali da su lep par. Njih dvoje ništa nisu potvrdili, ali ni demantovali, samo su se smeškali i uživali u zabavi. Izgledali su opušteno, srećno i zadovoljno, zapravo baš onako kako jedan mladi zaljubljeni par i treba da izgleda - tvrdi izvor koji je prisustvovao Anastasijinoj žurki.

On otkriva i kako su se Cecina naslednica i Kuljić upoznali.

- Upoznao ih je zajednički prijatelj u jednom beogradskom klubu. Na prvi pogled su među njima sevnule varnice, razmenili su brojeve telefona i nastavili druženje - tvrdi izvor.

On kaže da je Anastasija samo najbližima rekla da joj se dopada Đorđe, a prvo se poverila mami.

- Ceca u svemu podržava svoju decu. Na ćerkinoj proslavi upoznala je Đorđa i baš joj se dopao. Ali pevačica je naslednicu posavetovala da njihov odnos drži daleko od očiju javnosti. Posavetovala ju je i da zaboravi na društvene mreže da joj se te objave na kraju ne bi obile o glavu - završava izvor blizak porodici Ražnatović.

Inače, Đorđe Kulić se pre dve godine zabavljao sa manekenkom Sofijom Milošević. Njih dvoje su kratko vreme zajedno živeli u Americi, gde je on studirao. Njihova veza je pukla kada je Kulić intenzivno počeo da se druži sa starletom Stanijom Dobrojević. Iako se šuškalo da su imali kratku aferu, nijedno od njih to nije potvrdilo.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.